ויקה

הגשת תביעת חוב בפשיטת רגל

שלום, אני צריכה להגיש תביעת חוב בפשיטת רגל ולמלט טופס 21. אין לי עורך דין שמייצג אותי. האם אני יכולה לחתום על הטופס או מחייבים חתימה של עורך על הטופס 21? אחרי שאני מגישה את הטופס עם כל המסמכים של התביעה והחלטת בית המשפט, מה הצעדים הבאים שעליי לנקוט?

עו"ד איתי בר

ויקה שלום, לדעתי כדאי ורצוי להיעזר בעורך דין לצורך הגשת תביעת החוב כולה. במידה והחלטת לעשות זאת לבד הקפידי על מילוי ההנחיות וגשי לעו"ד לצורך אימות חתימה בלבד. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל