שרון

פיצוי פיטורים ופשיטת רגל

מעבידי בעבר חייב לי פיצויי פיוטרין . לאחר שנים הוא ביקש פשיטת רגל והכל מתבצע כיום דרך נאמן . היות ולא עקבתי כל השנים אחר התיק , לא יכולתי להיכנס לתיק של הנאמן . ברצוני כעת לתבוע רק את הכספים שמגיעים דרך ביטוח לאומי אך הביטוח מבקש את אישור הנאמן לכספים ואילו הנאמן מסיבותיו הוא ,לא מעוניין לאשר לי אותם מאחר ולא הצטרפתי בזמן ועברו כבר שנתיים מאז ההכרזה של פשיטת הרגל - מה ביכולתי לעשות כדי להשיג את הכסף של הביטוח הלאומי ?? תודה ...

דוד חן, עו"ד

ניתן לפנות לבית המשפט המחוזי בו מתנהל הההליך ולבקש להאריך לך את המועד להגשת תביעת החוב. הואיל ומדובר בעובד, יש סיכוי סביר כי בית משפט ייענה לבקשה זו. לפיכך אני ממליץ לפנות לעו"ד העוסק בתחום, על מנת שיכין בקשה מפורטת ומנומקת לבית המשפט.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל