אורית

פשיטת רגל ומעבר דירה בדחיפות

שלום רב !אני נמצאת בתהליך של פשיטת הרגל הייתי צריכה לעבור דחוף דירה ובגלל שאין ליצקים היתי צריכה לשלם עבור 4 חודשים שכר דירה מראש וכמוון שאין לי סכום כזה גדול ביקשתי הלוואה ממקום עבודה העם עכשיו בגלל זה יכולים לבטל לי את התהליך? תודה מראש

עו"ד איתי בר

שלום אורית, אסור לחייב הנמצא בהליך פש"ר ליצור חובות חדשים כאשר זה כולל נטילת הלוואה. החזרת ההלוואה פירושה העדפת נושים אסורה ועל כן מוטב להימנע מכך בעתיד. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל