מירי

הלוואה מקופת פנסיה לפני פש"ר

לפני שנתיים לקחתי הלוואה על חשבון קרן פנסיה מחברת ביטוח , לאחר שנה וחצי נקלעתי למצב פש"ר עקב עסק של בעלי , חברת ביטוח דרשה להיות נושא מובטח , בית דין המחוזי אישר , האם יש תקדימים בנושא זה ( אני הולכת לערער לעליון - אני בת 50 וזה הדבר היחיד שקיים אצלי ) .

עו"ד איתי בר

שלום מירי, בתי המשפט נוטים לרוב לאשר בקשות חברות הביטוח לקיזוז ומכירים בהן כנושה מובטח. ככל שלא הצלחת לשכנע את בית המשפט בטענותייך התייעצי עם עורך דינך לגבי כדאיות הערעור שכן את חשופה להוצאות בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל