שואלת

תביעה לאחר קבלת הפטר

אדם שכר דירה מהמשכיר. לאחר שהשוכר עזב את הדירה, המשכיר דרש פיצוי עבור נזקים שנגרמו לכאורה לדירה. בתגובה טעם השוכר כי לא הוא אחראי לנזקים. רק לאחר שחלפו כמעט 7 שנים מיום שעזב השוכר את הדירה, הגיש המשכיר תביעה כנגד השוכר. במהלך השנים שחלפו, השוכר החל בהליכי פש"ר ולימים קיבל הפטר. התביעה האמורה, הוגשה לאחר קבלת ההפטר ולמרות שהמשכיר ידע אודות הליכי הפש"ר. האם המשכיר רשאי להגיש את התביעה כעת?

עו"ד איתי בר

שלום רב, במידה והתובע עודכן בצו הכינוס באמצעות דואר רשום ואישור מסירה ובחר שלא להגיש תביעת חוב- החוב כלפיו בטל במידה ולא עודכן רשמית כל צד יעלה טענותיו לשיקול דעת ביהמ"ש כאשר אתם תסתמכו בין היתר על הפרסום ברשומות בהצלחה בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל