דן מחיפה

לפני דיון בבית המשפט

שלום לעו"ד הדין המלומדים .לפני שנה וחמישה חודשים הגשתי לבד בקשה לפש"ר לי ולאישתי . כמובן קיבלתי צו שתלומים שאותו אני משלם בדייקנות . לפני שבועיים הגיע דו"ח הנאמן ובו המלצה להפטר חלוט לאישתי עקב מחלתה ולי נקבע תוכנית פרעון בת 30 אלף ש"ח ב-60 תשלומים החובות שלנו עמדו בבקשה לפש"ר ע"ס 2.5 מש"ח כולל חובות של 100 ש"ח לעיריית חיפה ו 300.000 ש"ח למס הכנסה עקב אי הגשת דוחות 2005 ו 2006 (אלפיים וחמש ושש) .בדו"ח הנאמן המפורט לא מוזכר כלום עניין מס ההכנסה אלא רק תוכנית הפרעון . כפי הידוע לי חובות למס הכנסה ולרשויות לא נמחקות שאלתי האם הנאמן טעה שלא הזכיר את החוב למס ההכנסה וכן בהנחה ששילמתי את תכנית הפרעון האם מס הכנסה ועיריית חיפה יחדשו נגדי את ההליכים וכן שאלה נוספת האם הנושים יכולים להתנגד לתהליך ואז מה ? . בתודה מראש. דן

עו"ד איתי בר

דן שלום, חוב לרשות שאינו נמחק אמור להופיע בתכנית הפרעון כדין קדימה חוב שלא יוסדר במסגרת הפש"R ניתן לחדש הליכים לאחר הפטר בהוצל"פ הנושים רשאים להתנגד, ביהמ"ש ישמע את נימוקי הצדדים ויכריע בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל