דוד לוי

האם נושה או אחר רשאי לעיין במסמכים הרפואיים שלי?

שלום לך, הגשתי בקשה להפטר כולל מסמכים על מצבי הרפואי, יש לי 2 שאלות בבקשה: 1. האם נושה רשאי לעיין במסמכים הרפואיים שלי? 2. האם צד ג או כל צד אחר שאין לו עניין בתיק או סתם עורך דין שלא קשור לפשיטה יכול לעיין במסמכים הרפואיים שלי? תודה רבה

עו"ד איתי בר

שלום דוד, בעקרון כל מי שהוא צד להליך רשאי לעיין במסמכים המצורפים לתיק בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל