הילה

פיצוי פיטורין לאחר הליך פשיטת רגל

אני בהליך פשיטת רגל, בחודש ספטמבר יש לי דיון אחרון וקביעת החזר סופי או הפטר, בנובמבר אני אמורה ללדת, השאלה היא כזו אם נקבע לי להחזיר 100000 שח למשל ב36 תשלומים, וחצי שנה אחרי אני מתפטרת מהעבודה על מנת לגדל את תינוקי בבית, הפיצויים שלי הם על סך 200000 האם לוקחים לי רק את היתרה ממה שנקבע לי או לוקחים לי כל הסכום למרות שנקבע לי פחות?

עו"ד איתי בר

היי הילה, לפני שאת מתפטרת תגיעי לסיכום עם המנהל המיוחד שלא יממש את כספי הפיצויים ורק לאחר מכן תתפטרי, תצייני שאת עושה זאת בין היתר בכדי לפרוע את תכנית הפירעון- מזל טוב :) בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל