עדי

חוב למע"מ של 100,000 שח מה אפשר לעשות

היי, מישהו שאני מכיר נקלע לחובות במעמ על סך 100,000 שח. האם יידרש למאסר/עבודות שירות או שיש אופציה לפריסת תשלום בעת פשיטת רגל/פירוק חברה ( כי נכון לעכשיו לא מאפשרים זאת )?? מה הצעד הכי נכון לעשות? כמובן שאצטרך ליוויי משפטי אך חשוב לנו לדעת היכן הוא עומד ברגע זה

עו"ד אילנה אלישקוב

הליך פשיטת הרגל אף שאינו פוטר מחובות לרשויות המס, מאפשר עיכוב הליכים. ככל שאין פסק דין המורה על מאסר מניסיוני להליך תהיה השפעה חיובית לכיוון הסדר. לקביעת פגישה לייצוג ניתן ליצור עמי קשר בפרטי .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל