דורית

הסכם ממון בהליך פש"ר של בעלי

בעלי מצוי בשלביו האחרונים של הליך פש"ר, בגין עסק שהתמוטט שנים לפני שהכרנו. בגין מצבו הכלכלי, ועם מעברנו לחיים משותפים נכרת בינינו הסכם ממון, שקיבל תוקף פסק דין ובו נקבע מפורשות כי הבית בו אנו גרים, שנבנה על אדמה שקיבלתי במתנה מאמי שנים לפני היכרותי עם בעלי, הוא שלי בלבד. למרות זאת, המנהל המיוחד של בעלי דורש לקבוע כי הבית הוא רכוש משותף ומקבל סוג של חיזוק מהשופט שדן בתיק שאומר כי לו היה מייצג את בעלי בתיק גירושין, היה תובע לא רק מחצית מהבית אלא גם מחצית מהמגרש וכי הפסיקה בשנים האחרונות נוטה לכיוון הזה. האם אני צריכה לחשוש והאם, מכיוון שעד היום הכל בגדר איומים והפחדות ולא נקבע שהבית הוא גם של בעלי, פעולת משכון הבית לטובת הורי יכולה להוות סוג של הגנה נוספת, מעבר להסכם הממון?

עו"ד אילנה אלישקוב

שלום , כל פעולה שעשויה להצטייר כבלתי לגיטימית בנכס לכאורי של החייב מאפשרת פנייה לבית המשפט לביטולה. יש ליצור הגנה חזקה על נכסייך שאף היא תיחשב כלגיטימית, בכדי להימנע מכך. ניתן ליצור עמי קשר לתיאום פגישה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל