רונן

שאלות בעקבות מתן צו כינוס - אודה לעזרה

שלום, קיבלתי צו כינוס ויש לי מספר שאלות: 1. נקבע דיון לעוד כשנתיים וחצי. האם זה סביר? (מחוז צפון). יקחו את זה בחשבון כשיקבעו בעתיד את תוכנית הפירעון, או שפשוט הפסדתי שנה בדרך להפטר החלוט נוכח הלו"ז של בית הדין? 2. האם עלי ליצור קשר מיוזמתי עם המנהל המיוחד לתיאום חקירת יכולת, או שהוא ייצור קשר איתי? כי בצו כתוב שהחייב צריך "להתייצב . . . בכל עת שיידרש לכך". 3. האם ניתן לשלם את התשלום החודשי בדואר? 4. היכן ניתן לקבל את הטפסים של הכונס הרשמי, לצורך דיווח דו חודשי? הם זמינים להורדה? 5. אם קיבלתי צו כינוס בחודש זה (פברואר), והתשלום מתחיל החל ממרץ, מתי עלי להגיש את הדו"ח הדו חודשי הראשון, ועבור אילו חודשים הוא מוגש? תודה רבה!

עו"ד אילנה אלישקוב

רונן שלום. אני ממליצה בחום לקחת ייצוג בתיק הפש"ר, המטריה מורכבת יותר מסוגיות טכניות ולכן מומלץ שיהיה ליווי משפטי. המועד שנקבע הוא רחוק מדי וצריך לבקש הקדמתו. בעניין חקירתך, בעל התפקיד ידאג ליצור עמך קשר ככל שפרטיך מעודכנים אצלו, טפסי הדוחות ניתנים להורדה באתר הדוחות מיום מתן צו הכינוס. תשלומים ניתנים לביצוע בבנק מזרחי טפחות אך חלק מלקוחותי משלמים גם בבנק הדואר וביתר הבנקים.

רונן

תודה רבה על המענה המפורט, מאוד עזרת לי!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל