אסתר

חובות ארנונה לאחר קבלת צו הפטר

שלום למומחים. קיבלתי הפטר חלוט לאחר 18 חודשים ללא תכנית פרעון עקב מחלה. אחת מתביעות החוב שהוגשו הייתה של עיריית תל אביב בגין חובות ארנונה. מיד לאחר ההפטר העירייה שולחת שוב הודעה לתשלום החוב. במידה שהעירייה תמשיך בהליכי הגביה שאותו אינני מסוגלת לשלם מצבי הכלכלי ידרדר שוב . שאלתי היא האם אין מקרים מיוחדים שהעירייה מוחלת על החוב ? האם יש פסקי דין בעניין ?.

עו"ד אילנה אלישקוב

שלום. בדקי האם הכללתם את העירייה בגדר הנושים, האם נשלחה להם הודעה אודות ההליך והאם הוגשה על ידם תביעת חוב. בתיקים שלי אני מכניסה את העירייה להליך לעיכוב הליכים וגם לתחולת ההפטר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל