מיכל בן שמעון

תשלום חודשי בודד שפיספשתי במסגרת הפשר היות וחודש קצר

שלום חג פורים שמח סליחה על ההפרעה . אבל רציתי בבקשה לשאול בבקשה היות ובחודש זה קצר ולא היה עליי כסף לשלם רק לפני שעה היה לי האפשרות לשלם את שובר פשר שלי .ומסתבר שלא פתוחים היום אחר הצהריים בגלל התענית .זה בסדר שמחר על הבוקר אשלם בבנק?זה לא יגרום בעיה?תודה וסליחה פשוט לחוצה ורוצה תשובה בהקדם היום גם הלכתי בנקים סגורים ורק במזרחי משלמים ובנוסףחשבתי לפנות ולהסביר לכונס אבל היום לא עובדים.חשוב לי לציין שזה 4שנים אני בפשיטת רגל מתוכם שנתיים תוכנית פרעון וזה פעם ראשונה שלא יצא לילשלם כי כסף לא היה זמין באותו הרגע האם זה סיבה לדאגה או שאוכל לשלם בבנק כרגיל עבור פבואר?תודה

עו"ד אילנה אלישקוב

מיכל שלום, לא תהיה בעיה כל עוד לא יווצרו פיגורים בתשלומי תוכנית הפירעון לכן שלמי את החודש הנוכחי כעת ואת התשלום בגין מרץ במהלך החודש.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל