שמואל

תהליך אצל בימ"ש בפשיטת רגל

אני עם חוב של 64000 ש' לחב' אשראי ובנק וקיבלתי כבר צו כינוס וזכיתי גם בהימורים בסכום שמאפשר לי לשלם את החובות ורוצה לדעת : 1. איזה תהליך כדאי לעשות כדי שהוא יהיה לטובתי וגם שיהיה מקובל על הזוכים/בימ"ש/מנהל מיוחד ? 2. אני הבנתי שהכסף של הזכייה הולך לקופת הכינוס - הם יאפשרו לי להשאיר חלק מהכסף כדי לשלם את החובות או שהם מעבירים את הכסף לנושים וככה נגמר הסיפור ?

עו"ד אילנה אלישקוב

ניתן לפנות בבקשה להסדר והכספים יועברו לקופת הכינוס ויחולקו בין הנושים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל