טניה

פשיטת רגל לאישה מבוגרת בת 60

איך עושים פשיטת רגל ומה התהליך ומה אני עושה בנתיים. יש לי חובות כוללים לחברות אשראי ולבנק על סך כ120 אלף, אני גרה בשכירות ומרוויחה משכורת של כ5,600 בחודש. מה אני עושה? אני לא יכולה לשלם שכירות בחודש הבא.

עו"ד אילנה אלישקוב

טניה שלום. בהליך פשיטת הרגל לרוב נחוץ ייצוג משפטי, יש להכין בקשה למתן צו כינוס לצרף אסמכתאות מתאימות ולהגישה לגורמים הנכונים, לכונס הרשמי ולבית המשפט בהמשך. מוצע לפנות דחוף לעורך דין בקי בתחום. ניתן ליצור קשר עם הח"מ.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל