עיד

עיקול, אובדן כושר עבודה ונכות כללית

כיצד נעשה חישוב את גובה התשלום שמקנה מחיה מינימלית האם החישוב כולל את קצבת הנכות מביטוח לאומי? הי אני מקבלת קצבת נכות 3500 אובדן כושר כ 5300 בחודש, כרגע בסיום התביעה מול חברת הביטוח. יש לי 2 שאלות 1. אני אמורה לקבל סכום חד פעמי שהוא נגזרת של סכום הביטוח כפול כל החודשים שבהם הייתי בא.כ.ע, שלפי הבנתי מדובר בשכר לכל דבר- האם ניתן לעקל את כל הסכום או חלק ממנו ולשחרר אלי את השאר? 2. כיצד נעשה החישוב השוטף לעניין העיקול, האם הקצבה נכללת בהכנסות מיגיעה אישית? האם החישוב יעשה לא יכלול את הקצה. תודה על הפורום ועל המענה

עו"ד אילנה אלישקוב

שלום רב. לא ברור לי האם את בהליך של פשיטת רגל אם ניתן כנגדך צו כינוס או שאת בהליך בהוצאה לפועל. ככל שתפרטי אוכל להשיב לשאלתך.

עיד

הי. התחלתי תהליך פשיטה

עו"ד אילנה אלישקוב

בהליך של פשר יש לדווח על כל ההכנסות ולפרט בדוח הכנסות והוצאות מהות כל הכנסה. אם כבר החילות בהליך של פשר וניתן צו כינוס, אין ולא אמורים להיות כלל עיקולים. גובה ההכנסות ומהותן ישמש לקביעת המשך גובה התשלום החודשי. ככל שנדרש ייצוג ניתן לפנות אלי בפרטי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל