בנימין

מספר שאלות לגבי מילוי הדו"ח - פש"ר

שלום, ברצוני לשאול: 1. האם ניתן לשלוח את הדו"ח עם סריקות של כל החשבוניות למייל של המנהל המיוחד, או שחובה לשלוח בדואר רשום? 2. לאיזו קטגוריה שייכות תרופות ולאן שייכים מוצרי ניקוי ומוצרים אחרים שקונים בסופר פארם? האם לכלול גם כן בכלכלה, יחד עם מזון, או ב"שונות וחריגות" / משהו אחר? 3. אם יש לי חשבונית מחברה מסוימת שמתאימה לשתי קטגוריות (שני שירותים שהיא נותנת), האם לכלול את כל החשבונית בקטגוריה העיקרית שעליה שולם רוב הכסף, או לפצל ולסכום כל רכיב של החשבונית בקטגוריה שלו? תודה רבה

עו"ד אילנה אלישקוב

ראשית אני רואה שאתה מתייחס למילוי הדוח בפירוט נאות וזה מצוין. מוצרי ניקיון תכלול בכלכלה, תרופות בתת קטוגריה נפרדת בשונות. את החשבונית בסעיף 3 יש לשייך לדעתי בנושאה העיקרי. ניתן להגיש את הדוח למנהל המיוחד במייל תוך תיאום עמו או מסירת הודעה על כך אך יש להגישם גם ובעיקר לכונס הרשמי . בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל