חנה

איזכור מועדי תקיפות נוספות בתלונה נוכחית מבלי שזה יגביל הגשת תלונות נפרדות לגבי התקיפות הנוספות

אדם תקף אחר בחומרים באופנים שונים והנתקף הגיש תלונה על כך. אציין שהנתקף יודע כי התוקף תקף אותו בחומרים גם במועדים נוספים אך על המועדים הנוספים בהם הותקף בחומרים הנתקף רוצה להתלונן בתלונות נפרדות שיוסיף בהמשך. עם זאת שבתלונה הנוכחית שהוא רוצה להגיש תומחש אופן הפעולה של התוקף - רוצה הנתקף לפרט בתלונה הנוכחית את אופן פעולת התוקף במועדי התקיפות הנוספות אך זאת מבלי שזה ימנע ממנו בעתיד להגיש תלונות נפרדות על התקיפות הנוספות- האם זה ניתן ואפשרי? ובמילים אחרות: ככל שבתלונה הנוכחית המותקף יפרט שהתוקף תקף אותו גם במועדים נוספים (מבלי לנקוב במועדים) ויפרט את אופן פעולתו של התוקף בתקיפה - האם יש בכך בכדי למנוע בעתיד מהמותקף להגיש תלונות נפרדות לגבי התקיפות הנוספות אותם ציין בתלונה.

עו"ד משה אלון

שלום רב, ככל שאותו אדם יציין בתלונתו שהיו אירועים נוספים, הרי שיוכל להוסיף על כך גם בחקירות מאחרות יותר. לדעתי, חוקר טוב לא ייתן לו לעשות זאת וידרוש ממנו לפרט כבר בחקירה הנוכחית. על פניו, לא ברור לי מדוע יש צורך שלא להעלות את התלונות הנוספות באותו מועד.