נטע

הפניה לחוקים/כללים/נהלים/ סדרים לגבי עבודת המשטרה ותלונות למשטרה

אם ניתן להפנות אותי לחוקים/כללים/נהלים/סדרים מהם ניתן ללמוד על עבודת המשטרה? על תלונות למשטרה וכולי.....? (אבהיר שאני רוצה להכין תלונה לגבי אירוע X שאירע כשאני הייתי תחת השפעת חומרים בהם תקפו אותי, אלא שאירוע X הוא אירוע נקודתי המהווה רק חלק מפרשה , ואני רוצה להבין מה עליי לכלול בתלונה ואיך יש לרשום את התלונה, באופן שלא יגביל אותי ולא יחסום אותי בעתיד מלפתוח ומלהתלונן על כל הפרשה כולה)

עו"ד משה אלון

באתר משטרת ישראל ניתן למצוא את כל האמור. אני מציע להתייעץ ולהיות מלווה בעו"ד פלילי ולא לעשות זאת לבד.