לילי

תלונה שאינה מפרטת את כל העבירות שביצע התוקף באותו יום

ביום X ביצע גורם טיפולי מס' עבירות כנגד מטופלת: תקיפה בחומרים, הפרת פרטיות, השפלה , הוא ביצע גם תקיפה מינית שאין לי רצון לעסוק בה כעת (מכל מיני טעמים לרבות כוחות נפש) ועוד..... 1) האם בתלונה למשטרה ניתן וחוקי להשמיט משלל העבירות שביצע הגורם מטפל , עבירת תקיפה מינית שבוצעה על ידו ולא להכליל אותה בתלונה? האם ניתן במסגרת התלונה לומר שקרתה סיטואציה מסוימת שאני מעדיפה שלא לפרט אותה? או שלא לפרטה בשלב זה? 2) ככל שניתן להשמיטה- האם ניתן יהיה ע"י ציון הערה מסוימת לגרום לכך שניתן יהיה להתלונן עליה בהמשך? תודה

עו"ד משה אלון

שלום רב, קיימת שאלה דומה עד זהה שנשאלה. ככלל, אם תשמיטי את התלונעל תקיפה מינית הדבר ייפגע במהימנות שלך בהמשך הדרך בצורה ניכרת.