עידן

המעסיק מנסה לסחוט אותי

שלום רב! המעסיק הקודם שלי נפגש איתי ואיים עלי בדרישה לסכום כסף על נזק שהוא טוען שגרם לו בגלל מכתבים שנשלחו על העסק שלו והוא חושב שזה אני כל השיחה הוקלטה וגם הגשתי תלונה במשטרה שאלתי היא אם אני מגיש צו הרחקה נגדו האם עדיין אנ אהיה חייב להיפגש איתו בבית משפט?

עו"ד משה אלון

שלום רב בכל מקרה של בקשה לצו הטרדה מאיימת חייב להיערך דיון במעמד הצדדים באפשרותך לפנות לייצוג של עורך דין שיוכל לייצג אותך וכך ייחסך ממת העימות עם הצד השני