צח

אופן ביטוי מדוייק לביצוע עברות

נניח שאדם ביצע אונס באשה- במקרה זה הוא ביצע בה עבירה נניח שעובד ציבור שנניח הוציא לגבי אשה תעודה כוזבת - במקרה זה הוא ביצע עבירה כנגדה. כשרוצים לתת ביטוי כולל לכך שאדם ביצע עבירות גם באשה עצמה וגם כנגדה איך נהוג לבטא זאת? האם באמירה אדם ביצע עבירות כנגד אשה נכללת גם האפשרות שביצע בה עצמה עבירות כגון אונס , תקיפה פיזית וכולי.....????

עו"ד משה אלון

שלום רב, השאלה מאוד לא מובנת. אנא נסח אותה שנית בצורה שניתן יהיה להבין אותה.