שני

ריכוז תיקים ובקשה למחיקת רישום משטרתי

הפרוד שלי הגיש נגדי תלונות סרק בעניין אזרחי שמתברר עדיין בבימ"ש (תשלומי מזונות והסדרי ראייה) לצערי הרב ,היחידה החוקרת החליטה לפתוח בחקירה תחת אזהרה נגדי (ההפרה אפילו לא התגבשה לשבועיים. מדובר בשבוע שלא ראה את הילדה ובתחנת משטרה שלעולם לא טיפלה בהסדרי ראייה . כך נמסר לי מגורם שמשרת שם שנים רבות,שלא ידע שאני קשורה לתיק משטרה אצלהם בתחנה) כעת יש מספר תיקים מפוזרים שנסגרו בעילות שונות ובעיקר בעילה של "חוסר ראיות " או אין ראיות מספקות". התיקים נמצאים מסיבה לא ברורה ב]רקליטות, תביעות ובתחנה (שלוש תלונות הגיש נגדי) כך שעלי לטרטר את עצמי לצלם לצורך הגשת בקשה לסגירה תיק בעילה ה.א.פ. השאלה שלי האם יש איזשהי דרך להגיש בקשה כי ישלחו או/ו ירכזו לי התיקים במקום אחד והאם ניתן בגין הפרת הסדרי ראייה להגיש בקשה לסגירת תיק בהעדר אשמה פלילית במקופ חוסר עניין לציבור על מנת שימחק כל רישום משטרתי? תודה

עו"ד משה אלון

שלום רב, בעיקרון אין מנוס אלא לטפל בכל תיק בנפרד. אני ממליץ בחום לתת לעו"ד פלילי מקצועי לטפל בכך ולא לעשות זאת לבד.