אלכסיס

קבלת חוות דעת רפואית לבית משפט פלילי

חבר שלי מואשם ברצח שלא ביצע, אצלנו אין כסף לעו"ד פרטי והוא קיבל סניגור ציבורי ונמצא אחשיו עד תום ההליכים בבית צוהר ... לפי משה אני מרגישה סניגור לא כלכך מטפל בתיק שלו. בתיק חבר שלי יש הרבה אי התאמות וסטיות.... וידוע לי שבארץ שלנו כמעת 99% זה עסקאות טיעון... חבר שלי לא מוכן לעיסקת טיעון. אני רוצה לקבל חוות דעת רפואית פלילי. למי אני יכולה לפנות לקבלת חוות דעת. אני מחפשת מומחה.

עו"ד משה אלון

על מנת שתוכלי לפנות לחוות דעת נוספת, עלייך לפנות לעו"ד פלילי. כל עו"ד מוכשר ובעל ניסיון ייה טוב לעניין. יש לדאוג להעביר אליו את חומר החקירה על מנת שיוכל לחוות דעתו ומן הסתם, חוות דעת כזו כרוכה בעלויות.