אירה

חשודה עפי סעיף 382 (ג)

שלום, אני ובן זוגי נעכבנו בתחנת משטרה עקב מכות. אני חשודה בתקיפה הגורמת חבלה ממש - בן זוג. והוא כפי שהבנתי אלמ''ב. עליו ניתן לראות את החבלות ועלי רק סימנים כחולים מעטים. היום זה היום השלישי למעצר הבית שלנו וצו הרחקה של 15 יום. הייתי רוצה לדעת האם יכולה להיות כאן הרשעה נגדי עפי סעיף זה - 382 (ג)? הכוונה היא האם התיק הזה יעבור להגשת כתב אישום? אודה מאוד על התשובה

עו"ד משה אלון

שלום רב, חסרים נתונים. באופן עקרוני ניתן להגיש כתב אישום גם כנגדך וגם כנגד בן הזוג. צריך לראות את חומר החקירה ובהתאם לכך תתקבל ההחלטה אם ואת מי להעמיד לדין.

אירה

נתונים בנוגע למה שקרה הם - חבלות בגוף בנוסף לכך שימוש בבקבוק זכוכית. האם יהיה כאן כתב אישום? מה עלי לעשות?

עו"ד משה אלון

בעיקרון נשמע על פניו שככל הנראה יהיה כתב אישום. אני מציע לשכור את שירותיו של עו"ד פלילי, שיוכל לפנות מבעוד מועד למשטרה ואולי יצליח למנוע הגשתו של כתב אישום.