אור

,תקיפת חסר ישע(מדובר על חשד שהכיתי את בני בן ה8)

שלום רב הואשמתי לפני שה על ידי פסיכאטר בית החולים על חשד אלימות כלפי הבן שלי (הילד שלי הגיע לבית החולים כי היה חשש לחרדות) נחקרתי במשטרה ומשרד הרווחה התחיל להתערב ולאיים ,הכחשתי בכל תוקף את האשמות נגדי,והיום לאחר שנה קיבלתי מכתב ממשטרת ישראל "הודעה בדבר החלטה שלא לעמיד לדין" אשמה-תקיפה סתם קטין ע"י אחראי התיק נסגר בפרקליטות עילת הסגירה לא נמצאו ראיות מספיקות עכשיו 2 שאלות 1. האם נמחק לי הכל במשטרה מבחינת רישום פלילי וכו??? 2.אני הוצאתי הרבה מאוד כסף על עורך דין כי לא שיטפתי פעולה עם משרד הרווחה ורציתי לדעת האם אוכל לתבוע את בית החולים על זה שבית הספר היה מעורב ונדבק לי תווית של אלים וזה גרם לי עוגמת נפש שנית הוצאתי לא מעט כספים על עו"ד ורציתי שמישהו יחזיר לי את זה כי החשד של בית ספר ומשרד רווחה ובית חולים גרם לי עוול נפשי ונזק כספי. אני מבין שהם עושים את עבודתם כחוק אבל החשד שלהם כלפיי גרם לי נזק והייתי מעונין לדעת האם אוכל עכשיו שהתיק נסגר לתבוע בגין עוגמת נפש והכסף שבזבזתי על עו:ד בתודה מראש אור

עו"ד משה אלון

שלום רב, אם התיק נסגר מחוסר ראיות זה אומר שעדיין יש רישום פלילי. לגבי עילת תביעה נזיקית, הרי שזו שאלה שצריך להפנות למי שעוסק בתחום האזרחי. בכל מקרה, מאוד בעייתי לתבוע כאשר התיקר נסגר מחוסר ראיות ולא מחוסר אשמה