ליאור

החוק למניעת העסקה של עברייני מין במוסדות מסוימים

לפני כ 4-5 שנים הוזמנתי לחקירה בעקבות הטרדות בטלפון שכללו גם שאלות ודיבור מיני הסעיפים היו פגיעה בפרטיות והטרדה מינית. אני הייתי בן 21 והבחורה היתה בת 17.5 (נחשבת לקטינה למרות שאני הייתי יחסית גם צעיר) ואני די בטוח שבסוף החיקרה הכניסו אותי למאגר או משהו (הייתי צריך לחתום על זה , אבל אני לא זוכר מה זה) וזה לחלוטין קשור לכך שהגיל של הבחורה היה מתחת ל 18, כי אני זוכר שהחוקרת שכנע את הקצינה להוסיף אותי לזה בגלל שהבחורה היתה קטינה, למרות שהקצינה לא הייתה בטוחה שצריך (אולי בגלל שהבחורה בת 17.5 או בגלל שזה רק בטלפון). אני לא יודע אם זה המאגר הזה או מאגר כלשהו אחר שקשור או אם זה בכלל מאגר או משהו אחר. התיק נסגר בחוסר עניין לציבור ולא זומנתי לבית משפט ככה שאין לי שום הרשעה. ואף אחד מהמדינה או מהמשטרה לא דיבר איתי אחרי שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור. האם החוק למניעת העסקה של עברייני מין במוסדות מסוימים תקף לגבי ? כי אני מנסה להתקבל למקום מסויים ואני צריך לחתום למעסיק שאני מוכן שהוא יבדוק במשטרה שאני לא נמצא במאגר הזה של החוק למניעת העסקה של עברייני מין במוסדות מסוימים.

עו"ד משה אלון

שלום רב, לפי פרטי המקרה שאתה מתאר, הפרטים שלך לא אמורים להופיע במאגר.