ניר

מחיקת רישום משטרתי שגוי

לאחרונה גיליתי שמזה שנים מופיע ב"תעודת היושר" שלי רישום פלילי מזעזע "הריגה". לפני תשע שנים יצאתי עם חברים לפאב ובוצע באזור מעשה רצח. אני וחבריי נעצרנו ונחקרנו במשך שבוע ימים, הייתי עצור על לא עוול בכפי ושוחררתי ומעולם לא זומנתי להעיד מאחר והגיעו למסקנה שאיני קשור. היום אני מגלה שהסיבה שאני לא מצליח להתקבל למקומות עבודה זה הרישום המזעזע הזה ובכל פעם ששוטר עוצר אותי כשאני נוהג או הולך לדוג בנמל ראיתי מבט מבוהל של השוטרים כשהסתכלו במסוף. נגרם לי נזק עצום מהעניין הזה. מה ניתן לעשות? כיצד ניתן למחוק את הרישום השגוי הזה?

עו"ד משה אלון

שלום רב, יש לפנות למשטרת ישראל בבקשה מסודרת למחיקת הרישום. צריך לוודא ורצוי שהתיק ייסגר בעילת "חוסר אשמה". אני ממליץ בחום לפנות לעו"ד פלילי שיטפל בנושא.