אמנון

האם זו מרמה או הונאה?

במסגרת הסכם החזרתי 3 מכוניות לסוחר רכב ממנו נקנו. הסוחר לקח את המכוניות והבטיח להעביר תשלום למחרת בהעברה בנקאית (כפי ששילמתי) , בפועל הסוחר לא העביר ובשיחות הוא מבטיח שוב ושוב להעביר ולא מעביר. באחת השיחות אמר שהעביר ומיד הוא שולח את אישור ההעברה , כמובן שלא העביר. האם המקרה הזה הוא הונאה ?מאחר וקיבל לידיו דבר וככל הנראה לא התכוון מראש להעביר את תמורתן ( כך לפי התנהגותו במשך 10 ימים האחרונים) , תודה

עו"ד משה אלון

שלום רב, זו לא בהכרח מירמה. ניתן להגיש תביעה אזרחית ובכל מקרה שווה לגשת להגיש תלונה במשטרה כנגדו, גם לצורך התביעה.