שקמה

שוטר שחרר עצור שלו בערבות

רציתי להתייעץ איתך לגבי בן דודה שלי , היום באו אליו שוטרים לבית עם צו חיפוש מצאו בבית שלו שני זרעים ועיכבו אותו לחקירה השוטר טען שיש לו תיקים במשטרה (ואין לו תיקים ) ואם הוא רוצה שיסגרו לו את התיקים שהוא ישתף פעולה עם השוטר (להפליל אחרים) לאחר מכן טוען השוטר שהוא משחרר אותו בערבות והשוטר/חוקר עצמו חתם עליו כביכול , זה לא נשמע לי הגיוני . השוטר הספציפי הזה עוקב אחריו כבר תקופה למרות שלא מוצא אצלו כלום , והמצב הכלכלי של המשפחה שלו מאוד קשה הם ממש מפחדים ובטוחים שהשוטר לא יניח לו

עו"ד משה אלון

שלום רב, אני מניח שכוונתך לערבות עצמית וזה תקין. אם הוא מרגיש שהשוטר מטריד אותו, באפשרותו לפנות להגשת תלונה במח"ש, או אצל קצין תלונות הציבור.