מלאכי

הטרדה מינית וחובת דיווח

שלום לכם, מישהו העליל עלי עלילת שקר ונחקרתי במשטרה על הטרדה מינית ומעשה מגונה. התיק נסגר מחוסר ראיות. העניין שמה שאותו אחד העליל עלי, אני יודע שהוא עשה זאת עם מישהו אחר קטין (בן 11). ההוא שהעליל בן 16 ואני בגיר. השאלה אם אני ידווח כי יש חובת דיווח למשטרה זה יכול לפגוע בי ולפתוח נגיד את תיק החקירה מחדש?

עו"ד משה אלון

שלום רב, המקרה בהחלט מתאר עבירה פלילית חמורה ועלייך לדווח על כך. אין קשר בין המקרים ולכן אינני רואה סיכון מצידך. אגב, ניתן לערור על עילת סגירה מחוסר ראיות