אלי לוי

תלונת כזב במשטרה התמודדות

בחר פורום פורום פלילי פורום פלילי הוקם כדי לתת מענה וסיוע מיידי לשאלות בתחום המשפט פלילי. זומנת לחקירה במשטרה ואתה מעוניין לדעת מהן זכויותיך? הוגש ... קרא עוד תמונת מנהל פורום עו"ד אמיר מורשתי תמונת מנהל פורום עו"ד ירון שבס תמונת מנהל פורום עו"ד גדעון קוסטא שלום המשפחה אני מול אבא והאח נמצאים בסיכסוך של אפוטרופסות ביחס לאמא שהיא חולה ללא הכרה. לאבא היו מטבעות זהב שהאמא החביאה אותם בהסכמת האבא. לפני כשנה עוד לפני שהתחילו התביעות ראיתי שהמטבעות נעלמו. כעת כנקמה רוצים להגיש תלונה במשטרה. מה ההליך יכול לבוא עם עו"ד , לבקש מכונת אמת? הוספת תגובה מה

עו"ד משה אלון

שלום רב, לכל אדם ישנה זכות להגיש תלונה במשטרה. ברגע שאתה נחקר כחשוד, רצוי להיוועץ עוד בטרם מסירת גרסה בעו"ד פלילי, אשר ייעץ לך כיצד לפעול, בהתאם לנסיבות העניין.