אני

עברה מינית - עברה שנה

הבן שלי פגע מינית בקטינה לפני למעלה משנה {אפריל 2017} בעוד חודש ימלאו לו 18 {היה בן 16 וחצי בזמן העברה} הוא נחקר במשטרה, הוחרמו ממנו מספר פריטים, כולל מחשב נייד שהיה שייך לו. כיום ומזה שנה הוא מטופל אצל קצינת מבחן וקבוצה טיפולית, אליה מגיעה אחת לשבוע מבלי לפספס. אמרו לנו כי כתב האישום או לסרוגין סגירת התיק,יוגש בתוך שנה. כרגע בני מעוכב גיוס. יש לציין כי בני למד במגמת "מערכות בריאות", היה מדריך ופעיל בתנועת הצופים ומתנדב במד"א. ילד שרצה להתגייס כפרמדיק ולתרום למען המדינה. המעשה שעשה, עדיין לא ברור ממה נובע, אך פסיכיאטר אליו נשלח קבע, כי אין צורך בלקיחת כדורים ו/או המשך מעכב פסיכיאטרי. אני מעוניינת לדעתך {קצינת המבחן אינה יודעת לתת לי תשובות}, מה ניתן או צריך לעשות על מנת לקדם את העינין סגירת התיק. בברכה

עו"ד משה אלון

שלום רב, על מנת שתוכלי לדעת מה קורה בתיק ומהם השלבים שנותרו, יש לפנות למשטרה. אני מציע לשכור את שירותיו של עו"ד פלילי לנושא זה.