יפית

הטרדה דרך הטלפון- מהי סוג העבירה וכיצד עלינו לפעול?

שלום רב. בני,בן ה-19(ילד אמצעי מבין שלושה,לא בצבא-מבחירה וללא עבר פלילי)שיתף אותי לפני מספר ימים בבעייה אישית ורציתי לקבל את חוות דעתך המיקצועית:מ'-בני,שלח מהנייד שלו,דרך חשבונות פיקטיביים,תמונות של איברי גופו המוצנעים,למספר בחורות,אותן אינו מכיר. אחת הבחורות הגישה תלונה במשטרה. רציתי לדעת מהי סוג העבירה? וכיצד המשטרה וביהמ"ש פועלים בד"כ במקרים כגון אילו. תודה,אמא מודאגת

עו"ד משה אלון

שלום רב, מדובר בעבירות פליליות של הטרדה מינית ומעשה מגונה, גם אם הן נעשו ברשת. המשטרה פועלת בנחישות כנגד עבירות כאלה ואני מציע להיוועץ בעו"ד מהתחום הפלילי בהקדם, ובוודאי שלא למסור עדות במשטרה לפני ייעוץ כזה.