אלרוי

תפיסה משטרתית ע"י סמויים

תפיסה משטרתית ברחוב לאחר ביקור אצל נערת ליווי. לאחר הביקור נעצרתי ע"י סמויים של המשטרה. ( הראו לי תגים) ושאלו אותי שאלות על מעשיי באיזור וכו'. הם כנראה היו במעקב אחריי ותפסו אותי ביציאה. במהלך התחקור לקחו לי את הרישיון כאמצאי זיהוי וצילמו אותו. בסוף הם אמרו לי שאני משוחרר ולא יינקט שום דבר כנגדי ורק רצן פרטים על המקום וכו'. השאלה שלי מה עושים עכשיו? אני צפוי לזימוןנאו קנס כלשהו?

עו"ד משה אלון

שלום רב, מאחר והחוק להפללת צרכני זנות לא נכנס לתוקף, אינך צפוי לכל סנקציה.