כוכי

אופן הגשת תלונה למשטרה בשלב זה

ועדה רפואית עליונה שהינה חב' מסוימת בע"מ, ביצעה מעשים פליליים כנגד הנבדק, בכלל מעשיה החברה מסתירה מהנבדק את ח.פ. של החברה כדי שהנבדק לא יוכל להגיש ערעור על הפרוטוקול של הועדה . מאחר ומדובר בפרשה סבוכה ובהרבה מעשי פליליים שבוצעו ע"י הרבה אנשים ומס' גורמים ומאחר וכל הפרשה מצריכה בדיקת וחקירה לגבי הרבה עובדות על מנת שניתן יהיה להגיש במשטרה תלונה מוצקה. שאלתי היא: האם ניתן בשלב זה להגיש תלונה רק כנגד הרופאה החתומה על פרוטוקול הועדה היות והרופאה החתומה שרשום בפרוטוקול שנכחה בועדה שבדקה את הנבק וכולי ושחרצה גורל הנבדק כלל לא נכחה בועדה? ולאחר מכן בהמשך כשיתבהרו עובדות נוספות, להגיש תלונה מקיפה יותר לגבי כלל הפרשה וכלל המעורבים בה? תודה רבה

עו"ד משה אלון

שלום רב, בהתאם לחוק, כל אדם רשאי להגיש תלונה למשטרה. ניתן להגיש תלונה כנגד כל גורם, אם כי מתיאור המקרה נראה סביר שהמשטרה תסגור את התיק ללא חקירה.