אריאל

חתונה כקיצור מאסר...

בן משפחה שלי, בן ה19, היה שותף לאונס יחד עם חברו, אך לא ביצע את המעשה המגונה. לאחרונה, לאחר סדרת משפטים שעבר נגזר דינו להיות שנתיים וחצי במאסר. האירוע קרה כשהוא היה בן 17. עלתה השאלה: הוא רוצה להתחתן עד ליום בו יצטרך לרצות את עושנו. המשפחה שלו מאמינה כי חתונה תביא לקיצור עונשו, האם זה נכון?

עו"ד משה אלון

שלום רב, זה יכול להיות אחד השיקולים של וועדה לקיצור משך המאסר, אולם הסיפור מורכב ואני מציע לשכור את שירותיו של עו"ד פלילי שעוסק בתחום וועדות השחרורים לצורך כך.