הילית

מתי מצג שווא של עו"ד הופך פלילי?

עו"ד התחזה בפני כשותף במשרד גדול. יש לי על כך התכתבויות בוואטס אפ. לאחר ששכרתי את שירותיו לאור ההתחזות, התברר לי כי העו"ד אינו שותף כלל באותו משרד גדול. ושבמשרד הגדול בכלל לא מכירים אותו. רציתי לדעת, האם מצגי השווא של העו"ד הנ"ל פליליים?

item.Author מנהל הפורום עו״ד נורית מעטוק

שלום, במקרה ובו עורך הדין הצהיר כי הוא משתייך למשרד ניתן יהיה לראות בכך מצג שווא. עם זאת, השאלה היא אם מדובר בעבירה פלילית (ואיזו) נוגע לנסיבות המקרה הספציפיות ולא ניתן לענות באופן רחב.