לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חסוי

נמצא בבעיה

שלום לך אני חשוד בשוד בביתו של בן משפחה שלי כי איימתי אם סכין וגניבת כספת המשטרה עדיין חוקרת את העניין אני אמרתי בחקירה הראשונית שאני הייתי בבית ספר ומצאו טביעת אצבע ואני אמרתי להם שאני נמצא הרבה בבית אבל בעל הבית בן משפחה שלי טוען שאני לא הייתי אצלו הרבה זמן ואני לא הייתי נכנס לחדר של ההורים ומה שמוזר שכן הייתי נכנס וכן הייתי ובקשר לבית ספר כל האירוע הזה קרה לפני 5 חודשים ורק עכשיו חקרו את המנהלת שלי אם אני כן הייתי בבית ספר והיא אמרה שאני הייתי ואמרתי שאני צריך לצאת לקופת חולים וחזרתי אחרי שעה אני אמרתי שיכול להיות שהיא מתבלבלת בין הימים ואולי זה היה ביום אחר קרוב לתאריך הזה ובקשר לדוד שלי אני אמרתי להם שיש לו סיבה שהחברה שלו פעם רצתה אותי בזמן שהם היו חברים הייתה בא אליי אז כנראה בגלל זה אולי היא גם משפיעה עליו כי סיפרתי לו שהיא הייתה באה אליי וכולי עכשיו רציתי לדעת מה דעתך בנושא האם אתה חושב שיגישו כתב אישום התיק כבר היה בפרקליטות אם התביעות אצבע וחזרת להשלמת פעולות חקירה ואין משהו ממש מחדש בתיק חוץ מהטענה של המורה רציתי את דעתך מה אני עושה בנושא ומה אתה חושב האם יגישו כתב אישום או שלא יגישו? תודה מראש

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פלילי