מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.

קביעת פגישה
0779968224
חזרה לפורום

לשון הרע ואיומי רצח

אלו
אלון

עובד בחברה שבה אני מועסק מתנכל לי מילולית. רוב הפעמים זה נעשה "בצחוק", כששאר העובדים נוכחים. אולם כשאנו לבד במשרד, הוא מאיים עליי שהוא ירצח אותי ושעליי להתאבד. כמו כן הוא מקלל אותי, משפיל, נוהג בחוסר התחשבות ובעוינות מופגנת. הוא כן זוכה לתמיכה מחלק מהעובדים וגם מהבוס במובן זה שמעריכים את עבודתו, אבל כל העובדים מסכימים אתי שהוא הגזים ועבר את גבול הטעם הטוב והסביר. יש בידי אימייל שהוא שלח אליי ובו הוא מאיים להרוג אותי כי שכחתי לסגור את הדלת אחריי. רציתי לדעת (א) האם זה פלילי? (ב) מה אחריות המעסיק? (ג) האם ניתן לחייב אותו להוציא אימיילים שהוא כתב? יש לי חשד סביר שהוא הפיץ באינטרנט תמונות שלי וקילל אותי בטקסט מלווה וכמו כן הפיץ עליי שקרים ועלילות. (ד) האם זה לא תואם את חוק לשון הרע? (ה) איך תובעים? האם צריך לפנות למשטרה?