צילום תיק שנסגר בשל חוסר ראיות והגשת ערער ..תודה מראש על תשובתך
שלום , מאבטח גרם לי לחבלות בברך ימין וכן פגיעה במייתרי הקול בשל חניקה צולבת וגרירה במדרגות . לאחר זמן ממושך שבו המאבטח דחף לי עצבות לגורגרת ועל מנת להשתחרר מאחיזתו המסוכנת ,,,,נגחתי בשפתיו . בנקודת זמן זו הסתיים האירוע . הוזמנה ניידת למקום ועוקבתי לחקירה בגדר "חשוד" ! במהלך הבדיקה שנערכה ,צירפתי לחקירה מסמכים רפואיים אשר חיזקו את טענותיי להגנה עצמית בעקבות החניקה (המסוכנת) - היו שם סדר בדברים . כמו כן צירפתי עובדות רבות לתיק 1. תג המאבטח היה מכוסה במעיל . 2. דלת הלשכה הייתה פתוחה ולכן נכנסתי . 3. חוסר מידתיות ...תקנות שימוש בכוח ועוד !! המשטרה סגרה את התיק בשל חוסר ראיות !!! , ואף ציינה (מוקלט) ,שאני הוא החשוד בתיק .... ,(????) זאת למרות כי הם אמרו לי שהתלונה הינה דו צדדית !! הנזק - מלבד מייתרי הקול נפגעתי בברך ומלפני שבוע כאשר יצאתי מן הרכב הסתובבה לי הברך שוב . ,רופא מומחה קבע כי יש לי קרע במניסקוס וכן נעילת הברך ב30 מעלות . מובן כי סיבוב הברך הינה אותה הברך שנפגעה באירוע הקודם ! על כן ,,אני מבקש לדעת מה לעשות בעניין ?? בעניין המאבטח ,,אין לי צל של ספק כי הוא נהג בגסות והשתמש בכוח רב ,בניגוד להוראות ! כמו כן אני מוכן ללכת למכונת אמת בכל דבר ועיניין . אני חושב שהתיק נסגר עקב חוסר רצון להאשים את הצד השני בשימוש בכוח בלתי סביר ,,,אני רוצה לצלם את התיק ולהגיש ערער ,,אני לא מפחד מבית המשפט כי אני דובר אמת סלע ואין ממה לחשוש (למרות שידוע לי כי הכף תמיד נוטה לטובת המאבטח במקום). מלבד ההיבט האזרחי ,,אינני מוכן כי ירשם לי "חוסר ראיות " ,,,במיוחד לאור העובדות בתיק !!! וסדר בדברים שהתקיימו . על כן ,,,האם ניתן לצלם את התיק ? ומה ההליך של הגשת ערעור ? איזה השפעה יש לתיק הפלילי שנסגר בהתייחס לתביעה האזרחית שאגיש ? אני יודע שכתבתי הרבה .. :-) , אודה גם על תשובה חלקית .....תודה ,דניאל
שאלות נפוצות:
מיטל ש