מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון
עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.
קובלנה פלילית - לשון הרע
הי אני מתלבטת בן הליך אזרחי והליך פלילי ( או שנהן ביחד) והנה בקיצור עיקרי הדברים . שכן עימו אני מסוכסכת הגיש תלונה שקרית במשטרת ישראל בגין איומים שלא היו ןלא נבראו . לא די בכל הוא דרש ממשטרת ישראל כי יוגש נגדי כתב אישום ואכן על היה . עוד לפני ההקראה הצכתי בפני התביעה חומר ראייתי חזק ביותר ממנו עולה כי השכן בדה את הדברים מליבו ובכוונה הפליג על כנפי הדמיון והפך קללות לארוע של איומים . תוצאה - כתב האישום בוטל טרם הקראה והתונה נסגרה מחוסר אשמה . משטרת ישראל לא כל כך רוצה להתעסק עם תלונות שקריות . מה הסיכוי בקובלנה פלילית על לשון הרע במקרה הזה ? חשוב לציין שאני עורכת דין ( עוסקת בתחום אחר ) . אילולי היו לי את הראיות שהיו לי יכולתי להיות מורשעת בדבר אותו לא עשיתי והמשמעות ברורה למקצוע שלי . לכן אני רוצה למצוות את הדין ואסביר זאת גם לשופט בבוא היום . תודה