לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דלית

האשמה פלילית

שלום רב ותודה לאל שיש מקום שפוי כזה בתוך כל העולם המעופש הזה. אני אמא לילדים קטנים. גרושה 4 שנים. משך 3 שנים האבא לא הסכים לשלם מזונות.בשנה האחרונה הוא משלם במשורה ורק עפ"י פ. מאסר. וחובו אליי גדול. הדבר מעורר את זעמו של האיש והוא מגיש תלונות סרק על אלימות שלי כלפי הילדים במטרה לזכות במשמורת ע"מ לא לשלם מזונות. התלונה הראשונה שלו... נחקרה... חקרו את הילדים חקרו אותי ... הם אמרו אמא לפעמים נותנת פליק בטוסיק או משו כזה, אני אמרתי אותו דבר .. והתיק נסגר כלעומת שניפתח. החקירה האחרונה היתה כבר מגדישת שאה מבחינתי... ומבחינת הילדים. היו בה שאלות על ציורים שלהם מגיל 3 ... לפני 6 שנים ועוד כל מיני תלונות על אירועים שקרו בבית הספר... למשל ילד הרביץ לאחד הילדים ולקחתי את הילד למיון כל הנהלת בית הספר ומשרד החינוך היו מעורבים אך לאבא זה לא הפריע לטעון שאני הרבצתי לילד ולקחתי אותו לבית חולים. ועוד כל מיני. הפעם התפרצתי במשטרה וטענתי שהם מריונטות של האבא. לכן המשטרה הנאורה עושה לי שריר...והעבירו לפרקליטות. העו"ס רוצות בטובתי והן כותבות מכתב לפרקליטות אך הן טוענות שהדבר לא ממש בשליטתן ולמרות שהן איתי ב100 אחוזים אין להן מילה חותכת.(לטענתן) שוב אני טוענת שכל אמא נותנת פליק קטן בטוסיק ואני כמו כל אמא.. אבל הן טוענות שבגלל שאני גרושה אסור לי לאמר זאת. אני לא מעוניינת לשקר ואני שואלת לעצתכם המלומדה בעיניין. יש לי ילדים מקסימים וחוות הדעת מבית הספר נחת רוח אמיתית בכל תחום ... מבחינה לימודית מוראלית חברתית יחס .. הכל 10 ברוך השם... איך עוצרים את הזוועה ואיך אני יכולה להושיע את ילדיי מ"מושיעיהם". מיותר לציין שאת הפליקים שנתתי אפשר לספור על כף יד אחת ועוד ישאר מקום.. ומיותר עוד יותר לציין שכשאני "מועכת" אותם מאהבה זה יותר כואב מהפליקים שהפלקתי. הפרקליטות כעת בפגרה ואני ממתינה לכתב אישום. האם אני צריכה עורך דין? או שזה יראה כאילו אני פוחדת?! ואני בכלל לא פוחדת. מאוד מודה לכם על התייחסות בהקדם. ויותר מכל אני רוצה לשאול איך אני יכולה לעצור את ה"שור הזועם" שממנו התגרשתי...

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פלילי