לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ד"ר גיל עשת, עו"ד

הבהרה

דלית שלום, אני משיב במרוכז לכל שלושת האי-מיילים. ראשית, תודה על המילים הטובות ואני מקווה שתמשיכי למצוא עניין בפורום. באשר לשאלתך, ואף בשים לב לכל דבריך לגבי נסיבות העניין, המעוררים רושם כנה, אני חושב שכן רצוי שתתייעצי עם עו"ד. זאת היות ואני מבין מדבריך שהחקירה בעניינך הועברה לפרקליטות ואם כך את זכאית לכאורה לשימוע. רצוי שהדבר יטופל על ידי עו"ד הבקיא בעניין. אין בכך בשום אופן הפיכתך ל"עבריינית" אלא עמידה על זכויותיך ונקיטת צעדים מתאימים כדי לנסות ולהשפיע על מקבלי ההחלטות להימנע מהגשת כתב אישום, ואני מקווה שכך יהיה. כאמור, דבריך עושים רושם כנה של מי שמתמודדת עם נסיבות לא קלות של גירושים וגידול הילדים, ואני בטוח שאף דברים אלה יישקלו כפי שראוי. אולם עולה גם מדבריך שאת מאשרת שנתת "פליקים" לילדים. ככלל, לפי פסיקת בית המשפט העליון הכאת ילדים אסורה, וכמובן שגם כאן ישנם שיקולי הגיון ושכל ישר. השאלה האם המקרה שלך עולה לכדי התנהגות חריגה שעלולה להיחשב חלילה עבירה פלילית או שהנו בגדר עניין קל יותר של מה בכך בנסיבותיו (שלגביו עשויה להיות למשל הגנת זוטי דברים בחוק וכולי), שאלה זו חייבת להיבחן מתוך היכרות עם פרטי החקירה והמקרה, לאחר עיון בחומר החקירה והתייעצות עמך. כמובן שלא ניתן להשיב לך מעבר לכך במגבלות של התשובות הכלליות יותר הניתנות בפורום זה, שאינן יכולות לשמש תחליף לייעוץ משפטי. אם תרצי, את מוזמנת לפנות אלי ואנסה לבדוק אם אוכל לעזור לך בעניין זה. בהצלחה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פלילי