מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.

קביעת פגישה
0779968224
חזרה לפורום

משטרה וסורי שזה ארוך

נהו
נהוראי

שלום מירב אני בחור בן 21 סטודנט השבוע יצאתי עם חברים הכל נגמר בטוב בסוף הערב חזרנו הבית בדרך עמדה נייד משטרה לצידנו ברמזור נופפתי לשוטרת לשלום מהחלון היא בדגובה חסמה אותנו ביקשה שנראה תעודות זהות וביקשה שנצא מהרכב שאלתי למה אחד השוטרת אמרה סתם וביקשה מאד השוטרים שיעשה חיפוש ברכב אני כולי רגוע כי אני בחור נקי מסתבר שאחרי שהוא הפך את כל הרכב הוא מצא סכין שעבדתי איתה לפני שנים שבכלל לא ידעתי שהיא ברכב היא עצרה אותי כי אני בעל הרכב ופתחו לי תיק על זה למרות שניסיתי להסביר אלף פעם שאין לי מושג על מה מדובר וגם אם הייתי רואה אותה לא הייתי מוציא כי לא היה לי מושג שאסור וזה באמת מתמימות השאלה שלי היא אם באמת אסור להחזיק סכין ברכב ??? ואם כן מה אני אמור לעשות עכשיו עם התיק הזה דבר שני החוקר אמר לי שאני זכאי לעורך דין וכשביקשתי ממנו שיציב לי עורך דין כדי שאני אברר איתו אם זה באמת אסור ומה אני אמור לעשות הוא אמר שתשאל כשתצא מפה אז האם הוא ניצל אותי ?? אני שואל כי אני בלימודים ואם יהיה לי עבר פלילי זה יכול דיי להרוס לי את החיים