סחיטה באיומים- דחוף ביותר
שלום רב ובוקר טוב יש לי ידידה שלפני 4 שנים היתה מעורבת במקרה של מישהו שאיתו ניהלה רומן והוא גרם לה לבזבז עליו המון כסף בטענה שהוא מסכן לאחר מכן היא גילתה את האמת הוא נפרד ממנה ואז היא החליטה לדרוש את כספה בחזרה והתקשרה אליו כל יום ואיימה עליו שאם לא ייתן לה את הכסף הוא יצטער על זה, הוא ומשפחתו יעלמו, יהיו לכך השלכות חמורות, הוא אכן החזיר לה את הכסף ובכך זה נגמר ובעובדה שהיא נעצרה, חשוב לי לציין שאלו רק האיומים שהיא אמרה לו, לאחר שהיא נעצרה היא שוחררה ומאז ועד היום לא היא לא שמעה מהמשטרה והיום הודיעו לה שהוגש נגדה כתב אישום היא לא ידעה על כך דבר, בכל אופן שאלותי אליכם בבקשה האם היום אחרי 4 שנים שהיא אמא חד הורית(שחשוב לציין שהיא התגרשה בעקבות העובדה שהמשטרה טרחה לספר לבעלה בזמנו את סיפור הרומן שלה למרות שהובטח לה שהוא לא יידע כלום) היא אמא ל 3 ילדים, נשואה בשנית , האם ישלחו אותה לכלא ? מה העונש שהיא יכולה לקבל על דבר כזה? חשוב לציין שמלבד האיומים שציינתי מעלה ומלבד העובדה שהוא החזיר לה את הכסף בסופו של דבר לא נעשה שום נזק לאדם הזה , לא גופני לא פיזי או שום דבר אחר. חשוב לה להבין מה באמת ההשלכות של דבר כזה ? ואיך נזכרים בדבר כזה אחרי 4 שנים שעד היום היא לא שמעה מהם כלום. אני מודה לכם על התשובה ועל כל פיסת מידע שתוכלו לתת לי פה. תודה רבה לכם
שאלות נפוצות:
מיטל ש