מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון
עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.
גניבת צ'קים
שלום , הסיפור שלי הוא כזה : לפני כשנתיים נגנבו ממני 2 פנקסי צ'קים עסקיים שכל פנקס זה 25 צ'יקים. כל הצ'קים חולקו לגורמים מסויימים שככל הנראה הנוכל היה חייב להם כספים .מכיוון שמדובר באדם שאיתו הייתי בקשר רומנטי באותה תקופה , לא הגשתי תלונה במשטרה בהתחלה וכי הוא תען שיחזיר לי כל צ'ק וצ'ק . כעבור חודש בערך כשהבנתי שכלום לא יחזור אלי כבר רציתי להזהיר אותו שאני פונה למשטרה ובתגובה קיבלתי איומים קשים , בסגנון של : אני יודע איפה את גרה , לא כדאי לך , חבל , יש לך ילדים לגדל וכד'. כעת יש לפחות 4 מאותם גורמים שהגישו נגדי תביעות וכנראה שבזה זה לא יסתיים . חשוב לציין שהחתימה על הצ'קים זויפה ואני לא חתומה על אף אחד מהצ'קים . השאלה היא , האם ניתן להוכיח שלי אישית אין שום קשר לנעשה ולאיזה אורך דין כדאי לפנות (כזה שעוסק בפלילים או הוצאה לפועל ) לצורך ייצוג. תודה רבה !