משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.

קביעת פגישה
0779968224
חזרה לפורום

טביעות אצבע

דני
דני

שלום אני בעל עבר פלילי במשטרה עכשיו לקחו ממני טביעות אצבע במשטרה ואני חושב שיש להם במאגר את טביעות האצבע שלי רציתי לדעת אם אני למשל הולך למקום ציבורי למשל לקנות מחשב ואני נוגע בכל המסכים שבתצוגה של החנות בשביל לבדוק אותן ואחרי חודש למשל נפרצה החנות ואין לי שום קשר לעניין הזה ובטעות מצאו טביעת אצבע שלי בחנות בגלל שאני חיפשתי משהו לקנות שם וזה יכול לקרות בהרבה מקומות למשל שאני סתם נכנס לחנות ונוגע עם היידים שלי או שסתם ביקרתי בחדר במלון וקרה משהו במלון אחרי שבוע על המזל שלי בחדר שבו אני הייתי בנופש ואין לי שום קשר לזה מה אני צריך לחשוש כל הזמן מזה אני מאוד חושש שלא יתפרו לי תיק על משהו שלא עשיתי שלא יבוא אלי אני פשוט לא סומך על המשטרה שמעתי עליה הרבה דברים לא טובים אפשר לקבל הסבר על טביעות אצבע ואיך זה עובד ? תודה