משפטי– זאפ
משפטיפורומיםפליליגניבת מפתח דירה של בית..

מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.

קביעת פגישה
0779968224
חזרה לפורום

גניבת מפתח דירה של בית..

רפי
רפי ש...

שלום רב לך עו"ד עשת אני לפני כחצי שנה ככה תכננתי לבצע פריצה בכך שמצאתי מפתח של שכנה שלי ורציתי לתת אותו לחבר שהוא יפרוץ בפועל שיכנעתי אותו[שידלתי] ונתתי לו מידי על תוכלת הבית מיע על הימצאות בבית והכל ושזה יקרה בפועל אני לא יהיה נוכח מהסיכון שיזהו אותי ... אך בסוף זה לא יצא לפועל מהסיבה שרבתי עם איתו חבר והתכנון שלי חזרתי בו וזה עלה על שרטון העיקרון הוא שרציתי ללמוד מה עשיתי ובחנתי קצת את העבירה הזאת האם מה שעשיתי זה נקרה עבירת פריצה בצוותא?זאת אומרת שאני מקבל סעיף אותו דבר כמו של הפורץ בכתב אישום עבירת פריצה לדירה?יש גם שותפות שלהם ניתן לקרוא משדל אוו מסיע... מה שאני בעצם בא לשאול אני שותף מלא לעבירת הפריצה וכתב האישום ייחסו לי גם עבירת פריצה לדירה נמשל-כי יחסו לי עבירה של פריצה בצוותא? ועד כמה חמורה העבירה ?בתודה רפי....