משפטי– זאפ
משפטיפורומיםפליליהאם יוגש נגדי כתב אישום לבית המשפט??

מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.

0779968224
חזרה לפורום

האם יוגש נגדי כתב אישום לבית המשפט??

חן
חן

אין לי עבירות פליליות קודמות. האקסית שלי, שהיינו שנה ביחד, זרקה אותי לפני חצי שנה (בתחילת 2011) ולא אמרה מה הסיבה פשוט החליטה שהיא זורקת אותי ולא אמרה סיבה ומאז נתקה קשר מוחלט. התקשרתי הרבה מאוד מאז כדי לדעת מה הסיבה, ותמיד היא לא ענתה לי או נתקה לי בפנים, והמשכתי להתקשר עוד הרבה. ואז ברוב טמטומי, כי הרגשתי פגוע, אז הפצתי את המספר שלה באינטרנט בפורום שקשור לרכבים , שהיא מוכרת מכונית בזול וכו' בפורום הזה. והרבה התקשרו אליה והציקו לה בקשר למודעת המכירה של הרכב. היא התלוננה, הוזמנתי לחקירה, של כמה שעות , חתמתי על מסמך שאני לא יצור איתה קשר יותר למשך 15 ימים בערבות של כסף. אמרו לי שאני מואשר בעבירה של הטרה ממתקן בזק ונאמר לי שזה נחשב לקל ואם אני יודע הם לא יעשו אם זה כלום מעבר אם אני חותם על זה שאני מפסיק וכו'. (אני חושש שזה סתם נאמר לי רק כדי שאני הודה בזה וכדי שמבחינת המשטרה ההליך יהיה זריז והם יחסכו כאב ראש) מה להערכתך הסיכוי שבאמת לא יוגש כתב אישום לבית משפט? איך אני בודק את העניין? ובמידה וכן יוגש כתב אישום , מה להערתך עלול להיות העונש? ומה עלי לעשות? אני חושש נורא...